Dansen Drinken Betalen – DEMO

Tegen oktober 2017 zal ik, in samenwerking met tal van andere goede lieden, een digitale strip lanceren die First Contact komt te heten. In de beste traditie van nagenoeg al mijn werk zal die strip zeer sterk audio-gebaseerd zijn. Qua verteltrant zou het wel eens veel weg kunnen hebben van de videosectie van onze stripvoorstelling Dansen Drinken Betalen – (almost) The Movie of diens Engelstalige broertje Last Call.

Hieronder vind je twee fragmenten uit die videosectie. Beelden en muziek zijn hier niet ideaal op mekaar afgestemd (wat in de voorstelling gelukkig wel het geval is), maar de vertelprincipes kan je er wel uithalen: beelden die verschijnen en verdwijnen, pagina’s die stukje bij beetje opgebouwd worden, spel met schermhelften (links-rechts / boven-onder), overvloeiers, tekst die beelden voorafgaat, beelden die de tekst voorafgaan,…

Kortom: echt een ‘demo’ dus, in de ware zin van het woord.

Veel plezier ermee!

Dansen Drinken Betalen, hoofdstuk 4 : “Ik ben niet weggelopen, ik ben weggegaan.”

Dansen Drinken Betalen, hoofdstuk 9: “Taxi Driver Man”

Share

Geef een reactie